cageri cetvrtok
00:00-ќе ти се исполни желбата
01:01-наскоро ќе бидеш среќен/а
02:02-очекувај ќе го видиш
03:03-ќе те бакне
04:04-разочаран е
05:05-моментално те сонува
06:06-ќе имаш прекрасна авантура
07:07-цел ден ќе бидеш среќен
08:08-другар му ќе ти се пушта
09:09-ќе добиеш писмо
10:10-телефонски разговор
11:11-наскоро ќе бидете заедно
12:12-постојано си му во мислите
13:13-сака нештопосебно со тебе
14:14-наскоро ќе ти признае дека те сака
15:15-имаш големи шанси кај неа
16:16-наскоро ќе ти прати порака
17:17-му се допаѓаш на другар му
18:18-ќе те изненади некоја среќа
19:19-ќе ти каже дека те сака
20:20-остави го нека пат
21:21-ќе ти се пушта
22:22-му се допаѓа твојот изглед
23:23-се опива за тебе