cageri petok
00:00-ќе ти се пушта
01:01-те сака само тебе
02:02-љубов во неговото друштво
03:03-некој те мисли
04:04-не може без тебе
05:05-те сака
06:06-мала кратка средва
07:07-те сака мноогу
08:08-средба
09:09-ќе ти се јави
10:10-ќе ти се пушта
11:11-пријателство
12:12-мисли на тебе
13:13-ќе одите некаде
14:14-те сака смеѓ
15:15-ќе биде како порано
16:16-ќе ти закаже
17:17-секс
18:18-ќе излезете
19:19-ќе се видите
20:20-нова љубов
21:21-се двоуми
22:22-те сака 100%
23:23-те сака повеќе од се