Nerabotni denovi
cageri ponedelnik
00:00-те сака
01:01-време е да решите
02:02-некој ќе ти се јави
03:03-поглед во четири очи
04:04-љубоморен е
05:05-ќе се сретнете
06:06-сака да си црна
07:07-сака да си плава
08:08-те лаже
09:09-сака друга
10:10-се сакате двајцата
11:11-следува караница
12:12-те сонува
13:13-смс
14:14-те сака плав дечко
15:15-мисли на тебе
16:16-следува мување
17:17-сака твоја другарка
18:18-повик
19:19-биди упорна
20:20-премногу те сака
21:21-ќе те бакне
22:22-те сака црн дечко
23:23-следува долга врска