cageri sabota, cageri nedela
00:00-секогаш си му во мисли
01:01-кавга
02:02-љубоморен е
03:03-му се допаѓаш
04:04-изненадување
05:05-крај е на се
06:06-понуда
07:07-те лаже
08:08-те сака
09:09-сака да е со тебе
10:10-почеток
11:11-ќе ти се пушта
12:12-се би сторил за тебе
13:13-те посакува
14:14-Te сaкa
15:15-сaкa да си со него
16:16-ќе се фатите
17:17-сaкa да сте пак заедно
18:18-љубов
19:19-те обожава
20:20-нова средба
21:21-лудо заљубен во тебе
22:22-стара љубов мисли на тебе
23:23-се кае