cageri sreda
00:00-замисли си желба ќе ти се оствари
01:01-те мисли
02:02-ќе се фатиш
03:03-ќе раскинете
04:04-те свиѓа
05:05-те сака
06:06-те мисли плав дечко
07:07-некој ви се меша во врската
08:08-бакнеж
09:09-љубоморен
10:10-ќе се муваш
11:11-другар му те свиѓа
12:12-понуда од плав дечко
13:13-мисли на тебе плав дечко
14:14-крие дека те сака
15:15-чека да направиш прв чекор
16:16-понуда од црн дечко
17:17-ќе останете другари
18:18-сака друга
19:19-добра врска
20:20-корпа
21:21-нова врска
22:22-среќна си
23:23-ти си му во срцето