cageri vtornik
00:00-ќе се фатите
01:01-сака усни твои
02:02-не може без тебе
03:03-сака да е со тебе
04:04-крај е на се
05:05-те обожава
06:06-ќе ти се јави
07:07-нова љубов
08:08-мисли на тебе
09:09-љубомори
10:10-ме се допаѓаш
11:11-се би сторил за тебе
12:12-изненадувања
13:13-ќе ти се пушти
14:14-ќе те прегрне
15:15-лудо заљубен во тебе
16:16-те мрази
17:17-ќе се скарате
18:18-ќе се видите
19:19-те лаже
20:20-сака пак да си со него
21:21-те сака повеќе од се
22:22-ќе те баци
23:23-не може без тебе